Kesäpihan Puutarha


Kesäpihan Puutarha on marjatila Valkeakoskella. Tuotannon aloittamiseen johti yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksemme marjojen, vihannesten ja kukkien myynnissä. Lähellä viljeltyjen kotimaisten marjojen vuosi vuodelta kasvava kysyntä sai meidät perustamaan Kesäpihan Puutarhan palvelemaan lähituotteita arvostavia pirkanmaalaisia.


Uudenlaista lähituotantoa Pirkanmaalla

Maatilan kunnostustyöt marjanviljelyä varten aloitettiin vuonna 2014 ja lähituotanto marjatilallamme Valkeakosken Viuhassa, Sääksmäen perinnemaisemissa käynnistyi satokaudella 2015. Kasvu on ollut nopeaa, satokaudella 2017 oman tuotannon määrä oli jo pääosassa.

Kesäpihan Puutarha on viljelytavoiltaan vihreämpi uuden sukupolven marjatila. Kausihuoneet mahdollistavat luonnonmukaisen kasvinsuojelun ja terveet marjat suojassa säiden vaihtelulta. 

Kesäpihan Puutarhan tuotannossa on mansikkaa ja vadelmaa. Marjojen tilamyynnistä poimittuna ja itsepoimien ilmoitamme kesän 2018 kuluessa. Laadukkaita lähituotteitamme myydään Marja Kesäpiha ja Kukka Kesäpiha -myyntipisteissä. Nämä sijaitsevat toreilla ja markettien yhteydessä Valkeakoskella ja Tampereella sekä lähikunnissa ja -kaupungeissa. Ensimmäiset myyntipisteet avautuvat huhtikuun puolivälissä ja myynti jatkuu satokauden mukaan syksyyn asti.


Marja Kesäpiha

tuo myyntiin oman tuotantomme lisäksi laajasti suomalaiset puutarhamarjat ja metsämarjat sekä metsäsienet. Satokauden aikana on saatavana mansikkaa, vadelmaa, pensasmustikkaa, herukoita, karviaisia ja karhunvadelmia sekä mustikkaa, puolukkaa, hillaa, karpaloita, kantarelleja ja suppilovahveroita.


Kukka Kesäpiha

on laadukkaiden ja edullisten kesä- ja muiden kausikukkien myyntipiste. Myymme kotimaisten puutarhojen parasta tuotantoa. Kukkamyynnin kesäkausi alkaa äitienpäiväruusuista ja päättyy syksyn kanerviin. Joulukukkien myyntisesonki kauppakeskusten sisätiloissa päättää Kesäpihan Puutarhan vuoden.


Myyntipisteemme kesäkaudella 2018